Determinants of Savings in the Countries of the Visegrad Group: Focus on Crisis Period - Záhumenská, Martina
Finančná kríza a výška príjmov domácností v krajinách EÚ. Analýza lineárnou regresiou panelových dát za účelom určenia trendu vývoja miery úspor v krajinách V4.