Reprodukcia obyvateľstva Slovenska počas druhej svetovej vojny - Šprocha, Branislav
Charakter demografickej reprodukcie obyvateľstva Slovenska počas druhej svetovej vojny. Možnosti demografickej analýzy v spojitosti s dostupnými údajmi. Proces sobášnosti a rozvodovosti. Celkové spoločenské podmienky reprodukcie v spojitosti s proklamovanou a realizovanou populačnou politikou.