Economic growth, inequality and efficiency - Štikarová, Soňa
Dopad príjmovej nerovnosti na hospodársky rast a ako hospodársky rast a efektívnosť vplývajú na príjmovú nerovnosť. Prezentácia literatúry k riešeniu tohto problému.