Fulfillment of the Convergence Criteria before Entering the Monetary Union and Development Trends in Term of Stability and Growth Pact after the Adoption of the Euro - Lisý, Ján
Charakteristika Maastrichtských kritérií a ich vývoj na Slovensku v porovnaní s vybranými krajinami EÚ. Globálna kríza a harmonizácia fiškálnych politík členov eurzóny v rámci dohody Pakt stability a rastu.