Obraz investičnej aktivity v Slovenskej republike na príklade tvorby hrubého kapitálu sektora domácností - Vidová, Jarmila, 1967-
Problematika tvorby hrubého fixného kapitálu s dôrazom na tvorbu v sektore domácností. Investičná aktivita v slovenských reáliách. Tvorba hrubého fixného kapitálu v SR podľa sektorov. Závislosť vývoja HDP a tvorby hrubého fixného kapitálu v Slovenskej republike. Tvorba hrubého fixného kapitálu na príklade sektora domácností v slovenskej ekonomike.