Výška daňovej licencie v roku 2014 v prípade zamestnávania zdravotne postihnutých - Kušnírová, Jana, 1977-
Inštitút daňovej licencie. Možnosť zníženia daňovej licencie u spoločnosti, ktorá zamestnáva zdravotne postihnutých zamestnancov. Výška daňovej licencie.