Perspectives of further development of economic and trade relations between Slovakia and Russia - Kašťáková, Elena, 1974-
Perspektívy rozvoja obchodno-ekonomických vzťahov medzi Slovenskou republikou a Ruskou federáciou. Rozvoj zahraničného obchodu. Tovarová štruktúra slovenského importu z Ruska a exportu do Ruska (2008-2013). Perspektívy slovensko-ruskej obchodnej spolupráce.