<The> Topicality of Monetary Theory of the Business Cycle at Present - Lisý, Ján
Vývoj svetovej ekonomiky a rôzne druhy kríz v 21. storočí. Centrálne banky a menová politika. Menová ekonomická teória a jej charakteristika, predstavitelia. Názory F. A. Hayeka na ekonomický cyklus.