Souvislost mezi rodičovstvím a životní spokojeností v České republice a zemích Evropské unie - Nešporová, Olga
Psychologický pojem generativita. Šťastie a životná spokojnosť. Rodinné súvislosti životnej spokojnosti. Výsledky výskumu zameraného na sledovanie vzťahu medzi životnou spokojnosťou a rodičovstvom. Rodičovstvo ako významná súčasť života žien. Životná spokojnosť a rodičovstvo v Európe a Českej republike.