Application of data envelopment analysis to measure cost, revenue and profit efficiency. - Kočišová, Kristína
Zhrnutie počtu prístupov k meraniu efektivity finančných inštitúcií. Aplikácia DEA na vzorke slovenských a českých bánk 2009-2013 na porovanie efektivity, a to buď max. zisku alebo min. nákladov.