Česká a slovenská menšina ve výsledcích sčítání 2011 - Morávková, Štěpánka
Porovnanie metodiky vybraných charakteristík sčítania ľudu 2011 v Českej republike a v Slovenskej republike. Obyvateľstvo podľa národnosti podľa výsledkov sčítania ľudu 1921-2011. Obyvateľstvo podľa štátneho občianstva podľa sčítania ľudu 1991-2011. Slovenská mešina v ČR. Česká menšina v SR.