Religiozita a jej potenciál pre rozvoj cestovného ruchu v Nitrianskom samosprávnom kraji - Krogmann, Alfred
Religiozita a cestovný ruch - niekoľko príkladov z Európy. Ponuka sakrálne zameraných tematických trás v Česku. Religiozita a cestovný ruch v Nitrianskom samosprávnom kraji.