Zhodnotenie súčasného stavu zásobovania SR zemným plynom - Ružeková, Viera, 1957-
Svetové zásoby zemného plynu. Energetická situácia v EÚ. Zásobovanie Európy zemným plynom. Spotreba zemného plynu v EÚ. Perspektívy diverzifikácie zdrojov zemného plynu cez dodávky LNG. Postavenie zemného plynu v energetických zámeroch SR.