E-tourism a mobilní technologie - Vaško, Martin
Súčasný trh mobilnej komunikácie. Online trh cestovného ruchu. M-turizmus a smery jeho súčasného vývoja. Vplyv technológií na nákupný proces v cestovnom ruchu.