Jak se pojišťují katastrofická rizika na Novém Zélandu - Čáp, Marek
Základné ukazovatele neživotného poistenia na Novom Zélande a problematika náhrady dôsledkov živelných a katastrofických udalostí. Fungovanie systému a likvidita poistných udalostí na Novom Zélande po zemetrasení 2010 až 2011.