Religiózny cestovný ruch v okrese Zlaté Moravce - Veselovský, Ján
Religiózny cestovný ruch patrí k najstarším formám cestovného ruchu. Tradícia religiózneho cestovného ruchu je zakotvená vo všetkých náboženstvách. Najmarkantnejším prejavom religiózneho cestovného ruchu je pútnictvo. Informácie o pútnickom cestovnom ruchu v okrese Zlaté Moravce a v obci Topoľčianky.