Překážky rozvoje turismu v Alžírsku - Schlixbierová, Iva
Alžírsko čiastočne dopláca na problematický imidž väčšiny afrických štátov, ktorých potenciál na rozvoj cestovného ruchu je značný, ale reálny stav príjazdového cestovného ruchu nedosahuje teoreticky dosažiteľných výšin. Aké sú konkrétne problémy brániace rozvoju cestovného ruchu v Alžírsku.