Cestovní ruch seniorů v ČR - Klufová, Renata
Potenciál seniorského cestovného ruchu, ktorý spadá do kategórie sociálneho cestovného ruchu. Seniorský cestovný ruch vo svete. Segmenty seniorského cestovného ruchu. Seniorský cestovný ruch v Českej republike. Model potenciálu seniorského cestovného ruchu.