Posuny v oboru poskytování logistických služeb - Macurová, Pavla
Ako sa menia nároky a podmienky pre poskytovateľov komplexných logistických služieb. Aké je zastúpenie a štruktúra poskytovateľov komplexných logistických služieb pôsobiacich v Českej republike. Zmena charakteru poskytovaných služieb a tým aj úlohy poskytovateľov z hľadiska dodávateľských reľazcov ako celku. Ako sa rozvíjajú logistické parky v ČR a akú úlohu plnia.