Hodnocení měkkých dovedností pro řízení pracovního výkonu v podniku - Svobodová, Dagmar
Príspevok hodnotí úroveň mäkkých schopností budúcich absolventov študijného programu Ekonomika a manažment na Obchodnej podnikateľskej fakulte v Karvinej, Slezskej univerzity v Opave (OPF SU) a navrhuje kompetenčný model vybraných mäkkých schopností pre riadenie pracovného výkonu v podnikovej praxi.