Testovanie chrbtice ekonomiky - Lehuta, Michal
Malé a stredné podniky často označované za chrbticu ekonomiky. Rast počtu malých podnikov a pokles počtu stredných podnikov. Nižšia priemerná produktivita práce - tienistá stránka MSP. Start-upy ako špecifická skupina malých začínajúcich podnikov. Problémy malých a stredných podnikov. Podporné iniciatívy.