Demografické zmeny - blížiaca sa pohroma pre organizácie - Kazička, Peter
Faktory demografických zmien vo vyspelých krajinách a podmienky pre prácu starnúcej populácie. Účinky demografického vývoja a procesy, ktoré majú priamy dosah na produktivitu a kreativitu organizácie.