10 odporúčaní na obchodné rokovanie s čínskym partnerom - Gáboríková, Eva
Rady a odporúčania pre tých Európanov, ktorí odchádzajú pracovať alebo obchodne rokovať do Číny. Ovládanie čínskeho jazyka a zvládanie kultúrnej rozmanitosti a osobitosti tejto krajiny.