<The> Dominant ideas in the development of international e-money systems - Apalkova, Viktoriyja
Výzvy pre modifikáciu IEMS (Int. e-money systems) v dynamickom vývoji platobných systémov. Tvorba nových nástrojov v IEMS. Nový prístup k regulácii IEMS. Digitálne meny a nízke náklady s ich hospodárením. Riziko pri využívaní digátálnych mien. Spolupráca vs konkurencia na trhu IEMS.