Alternatívne prístupy k problematike hospodárskeho rastu - Matoušková, Eleonóra, 1962-
Vybrané alternatívne prístupy k otázke ekonomického rastu, resp. rozvoja spoločnosti. Sociálne zmeny a ekonomický rozvoj. Prístup k modelom ekonomického rastu. Model rastu rozvojových krajín W.A. Lewisa.