Univerzity a ich rozvoj v súčasnom svete - Gonda, Vladimír
Vývoj univerzít v čase. V súčasnosti sa dominantnou stáva koncepcia trhovo orientovanej univerzity, založenej na znalostnom trojuholníku (vzdelávanie - výskum - inovácie).