Efektívne prezentovanie informácií pomocou grafov v spravodajstve podniku - Lajoš, Branislav
Návod na efektívne zobrazenie informácií pomocou grafov. Časté chyby tvorcov grafov - konkrétne príklady. Odporúčania autora.