Využívanie manažérskych nástrojov v riadení podnikových procesov - Durkáčová, Michaela
Dynamické zmeny externého aj interného prostredia podnikov nútia manažérov efektívne riadiť ich procesy, flexibilne reagovať na nové podnety a prispôsobovať strategické ciele aktuálnej situácii na trhu. Pri posudzovaní budúcej úspešnosti podniku sa preto využívajú manažérske nástroje, ktoré podporujú stratégiu a výkonnosť podniku (podnikových procesov) z pohľadu zvýšenia jeho hodnoty a konkurencieschopnosti.