<The> Competitiveness of the Economy from the Perspective of Tax Policy - Schultzová, Anna
Konkurencieschopnosť (Global Competitiveness Index) a otvorenosť ekonomiky a daňové faktory vplyvu. Daňové bremeno a ukazovatele jeho merania. Štruktúra daňového zaťaženia ekonomických subjektov a dopady na ekonomický rast.