<The> VAT Revenue Losses in Slovakia - the Fight against Tax Evasion - Rabatinová, Marcela, 1977-
Význam príjmov z DPH na Slovensku. Snaha o odhad starty pri plánovanom výbere DPH. Prehľad opatrení zamedzujúcich daňové úniky. Dáta od Institute for Financial Policy a Central Planning Bureau.