Vybrané teórie dividendovej politiky - Jančovičová Bognárová, Kristína, 1979-
Prehľad o vybraných teóriách dividendovej politiky a o predpokladoch ich fungovania. Ich výhody a nevýhody a faktory ovplyvňujúce výber dividendovej politiky v spoločnosti.