Aktuálne myšlienky v prácach neoinštitucionálnych ekonómov - Matoušková, Eleonóra, 1962-
Pohľad na viaceré aktuálne myšlienky a prístupy v dielach neoinštitucionalistov. Inšpirácia pre zmeny východísk tak ekonomickej teórie ako aj hospodárskej praxe.