Bližšia rubaška ako eurokabát - Pressburg, Adrian Peter
Neutíchajúci konflikt na Ukrajine. Októbrový samit Ázijsko-európskeho fóra v Miláne. Nahlodané čínske predstavy o európsko-ázijskom zbližovaní. Očakávania ázijských partnerov, že Európska únia prehodnotí sankcie voči Rusku. Samit v tieni Ukrajiny.