Štart? Najlepšie za vlastné - Kačalka, Ľuboslav
Možnosti financovania podnikania. Dôležitý realistický podnikateľský plán. Príspevky od štátu. Poskytovanie financií úradmi práce. Vstup finančného investora do firmy. Emisie dlhopisov. Bankové úvery. Služby finančného poradcu.