Vytváranie dotazníkov pomocou Google dokumentov - Poláček, Marian
Google dokumenty sú neplatenou online službou. Je to obdoba kancelárskeho balíka MS Office. Umožňujú prácu s textami, tabuľkami, prezentáciami, obrázkami, a v neposlednom rade, formulármi. Príspevok je dostatočne vyčerpávajúcou učebnou pomôckou ako zvládnuť vytváranie dotazníkov pomocou formulárov google dokumentov.