Európska noc výskumníkov 2014 - Novák, Marcel, 1979-
Pod mottom Veda je dobrodružstvo sa 26. septembra 2014 uskutočnil ôsmy ročník festivalu vedy, a to Európska noc výskumníkov 2014 v piatich slovenských mestách.