Regionálne diferenciácie socioekonomickej analýzy v kontexte Slovenska v roku 2011 - Némethová, Jana
Vymedzenie regiónov Slovenskej republiky na úrovni NUTS IV podľa stupňa vidieckosti. Stav regionálnych diferenciácií. Syntéza socioekonomických a demografických diferenciácií regiónov Slovenska.