Dánsky vidiek na Slovensku - Haluza, Ivan
Pôsobenie dánskych farmárov v poľnohospodárstve na Slovensku. Významný chov ošípaných. Dánsko na svetovej špičke genetiky chovu ošípaných. Plánované investície. Chov dojníc a produkcia mlieka. Konkurencia pre domácich farmárov. Spoločnosti pôsobiace v tomto sektore na Slovensku.