Ako vyviezť morálku - Jesný, Martin
Tradícia etického správania v škandinávskych krajinách. Rešpektovanie pravidiel. Chápanie štátu ako ochrancu majetku a záujmov občanov. Rovnaké ohľady pre firemných občanov. Podnikateľské prostredie prívetivé pre biznis. Dôvera ľudí a firiem v právny poriadok. Vysoké nároky občanov voči predstaviteľom politiky a verejného života. Škandinávsky model etického kódexu. Index vnímania korupcie vo vybraných krajinách.