Obchodný model internetovej reklamy typu PPC - Škvarčeková, Oľga
Online reklama je neoddeliteľnou súčasťou komunikačného mixu každej významnejšej firmy. Pay per click reklama (PPC) a jej podstata. Výhody a nevýhody PPC reklamy.