Satisfying of needs and immanent market incompetencies - Maialeh, Robin
Evidencia nespokojnosti a jej meranie (Unicef, Svetová banka). Protichodnosť teórie trhu: nedostupná alokácia na makroúrovni a samozrejmosť na mikroúrovni. Neschopnosť trhu rozpoznať akútne prirodzené potreby človeka.