Opinion of the professor JUDr. Imrich Karvaš on the economic crisis and its recency for Slovakia - Poláčková, Hana, 1968-
Bibliografia profesora JUDr. Imricha Karvaša. Jeho názory na ekonomickú krízu a aktuálnosť pre Slovensko.