Program cezhraničnej spolupráce Slovenská republika - Česká republika 2014-2020 - Brindzová, Zuzana
Programy cezhraničnej spolupráce majú potenciál ovplyvniť sociálny, ekonomický a územný rozvoj prihraničných oblastí. Strategickým zámerom programu cezhraničnej spolupráce je prispieť k zvýšeniu atraktívnosti cezhraničného regiónu pre obyvateľov a návštevníkov prostredníctvom inteligentného využívania vnútorného potenciálu územia.