Všeobecné pravidlá výkonu volebného práva - Brindzová, Zuzana
Voľby ako základný nástroj demokracie. Vplyv voličov na politický, ekonomický a spoločenský vývoj štátu. Nový zákon o podmienkach výkonu volebného práva č. 180/2014 Z. z.