Zákon o rozpočtovej zodpovednosti a povinnosti obce - Konečná Veverková, Ingrid
Mestá a obce sú povinné pri zostavovaní rozpočtu postupovať okrem zákona č. 583/2004 Z.z. o rozpočtových pravidlách územnej samosprávy a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov aj podľa osobitného predpisu, ktorým je ústavný zákon č. 493/2011 Z.z. o rozpočtovej zodpovednosti.