Odložená daň (od úplného začátku) - Horad, Daniel
Odložená daň nie je u účtovníkov príliš v obľube. Článok chce poopraviť mienku o odloženej dani, ukázať jej zmysel a pomerne ľahkú cestu k jej stanoveniu, zaúčtovaniu a overeniu. Odložená daň v Česku.