Průměrná životnost bankovního CEO - Janda, Josef
Personálne zmeny a priemerná životnosť tuzemského riaditeľa banky. Prieskum o tom, ako dlho je ten ktorý riaditeľ banky aktuálne vo svojej pracovnej pozícií vrcholového manažéra.