Ekonomika pestovania rýchlorastúcich vŕb - Tóth, Štefan
Pestovanie plodín určených na spaľovanie. Analýza vlastných nákladov pestovania rýchlorastúcej vŕby. Prezentované výsledky získané z prevádzkových podmienok pri expertíznej činnosti v horskej výrobnej oblasti na severovýchode Slovenska.