Studenti, kteří odcházejí: kvantitativní analýza nedokončených vysokoškolských studií - Fučík, Petr
Štruktúra populácie odchádzajúcich študentov, ktorí neúspešne ukončili vysokoškolské štúdium alebo prestúpili do iných vzdelávacích inštitúcií. Príčiny odchodov a ich načasovanie.