<The> Challenges and prospects of cross-border cooperation and public diplomacy between Austria and Slovak Republic after 1989 - Mattoš, Boris, 1977-
Historické a politické súvislosti formujúce súčasné vzťahy v regionálnej kooperácii. Determinanty vzťahov. Vzájomné vnímanie a odhad vývoja vzťahov. Ekonomická a regionálna diplomacia. Bratislava a Viedeň.